Çocuğunuz İçin Rengarenk Ve Eğlenceli Oyun Hamurları

13-07-2018 12:16
Çocuğunuz İçin Rengarenk Ve Eğlenceli Oyun Hamurları

Çocuğunuz İçin Rengarenk Ve Eğlenceli Oyun Hamurları

 

Çocuklar eğlenerek öğrenir ve bu şekilde hayata hazırlanır. Çocukların en çok zevk aldığı oyuncakların başında oyun hamurları geliyor. Mavisi, kırmızısı, yeşili ve sarısı ile çocukların gelişmelerine önemli katkılar sağlamaktadır.

 

Oyun Hamurlarının Faydaları

 

 

Çocukları üretmeye teşvik eden hamurlar, standart kalıpları olmadığından çocuklar hayal gücü ile yeni fikirler ortaya çıkarabilir. Hayal güçlerini harekete geçiren çocuklar kendi oyuncaklarını yapmaktadır. Hamurlara kendi iç dünyalarını yansıtan çocuklar neler hissettiği konusunda ebeveynlerine ip uçları verebilir. Bu hamurlar çocukların yaratıcılığını geliştirir. Ve destelediğiniz de öz güveni artar. Okul öncesi dönemde özellikle çocukların el kaslarının güçlendirilmesini sağlayan hamurlar ile öğrendikleri pekişir ve duyguları gelişir.

 

Set Halinde Oyun Hamurları

 

 

4 renk olarak set halinde sunulabilenoyun hamurları bu şekilde çok daha ekonomik olmaktadır. Bazı setlerde ise oyun konsepti olan kalıplar yer alıyor. Hamburger setleri içerisinde leziz bir hamburger yapabilecekleri pek çok kalıp bulabilirler. Bu şekilde çocuklar eğlenceli oyun çeşitleri bularak, keyifli oyunlar bulabilirler. Daha geniş kalıp seçenekleri bulmak için ise hamur kalıp setleri tercih edebilirsiniz. Kalıplar ile çocuklar çok daha geniş çerçevede kullanımlara sahip olacaklardır. Kalıplar ile birlikte oyun hamurları tam bir sette olabiliyor. Farklı markalara ait hamurların renk tonları da markalara göre farklı tonlarda olabilir. Fiyatlarda markalara göre değişecektir.

 

Tek Tek Oyun Hamurları

 

 

Set halindeki hamurlar mavi, kırmızı, yeşil ve sarı olabilirken tek tek alabileceğiniz hamurlar farklı renk tonlarında tercih edilebilir. Kahve, beyaz, kırmızı, sarı, turuncu, yeşil, mavi renk tonlarında çok daha geniş bir oyun hamuru seti elde edebilirsiniz. Tek tek aldığınız ürünler sonrasında set halinde kalıplar alarak ta çocukların çok daha keyifli oyunlar oynamasını sağlayabilirsiniz.

 

Çocukların hayal gücünü yükselten hamurlar bazen göğe yükselen kırmızı bir balona, sapsarı fillere ya da oyun masalarına dönüşebilir. Hamura şekil vermeden önce nasıl bir şekil vereceğiniz tasarlayan çocuk bu şekilde hayal gücüne olumlu etkiler sağlanır. Çocuk bu şekilde farklı düşünme yapısına teşvik edilir. Yepyeni tasarımlar birleştirilir ve yaratıcılığı geliştikçe çocuk çok yönlü olarak düşünmeye başlar. Çocukların en çok severek oynadığı bu oyuncakları farkına bile varmadan çocuklarınız üzerinde pek çok olumlu davranışı tetikliyor.

 

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.