İsteğinize Göre Resim Fırçaları

13-07-2018 12:27
İsteğinize Göre Resim Fırçaları

İsteğinize Göre Resim Fırçaları

 

Resim çizerken ve resme şekil verirken fırçanın önemi oldukça büyüktür. Bu yüzden resmin çizimine ve içerisinde bulunan detaylara göre fırça tercihi yapılmaktadır. Resim fırçaları tercih ederken ne çizildiğine bağlı olarak tercih yapılmalıdır. Örneğin çok detaylı ve en ufak noktayı bile şekillendirmek gerekiyorsa kişinin ince uçlu bir fırça tercih etmesi gerekir. Ofishobi sitesi ise tüm isteklere ve tüm resim çalışmalarına uygun fırçaları satışa sunmuştur. Profesyonel bir şekilde çizim yapmak isteyen kişilerin mutlaka fırça setine sahip olması gerekmektedir. Aksi taktirde çizimler sanıldığı kadar profesyonel olmayacak ve resmin estetik görüntüsü en üst düzeye ulaşamayacaktır. Sanatı ortaya çıkartmanın en etkili yolu detayları canlandırıp, zihni çalıştıracak şeyler çizmektir. Detayları canlandırabilmek için de detaya göre fırça kullanımı yapılmalıdır.

 

Resim Çizerken Fırçanın Önemi Nedir?

 

 

Resim ile fotoğraf arasındaki farkı ortadan kaldırabilecek kadar etkili bir çizim yapılması gerekiyorsa fırça setine sahip olmak gerekir. Setin içerisinde inceden, kalına tüm fırçalar bulunmaktadır. Ofishobi sitesinde yer alan Fırça Fanart Seri 536 Sentetik 6-8-10-12 ürünü gerekli ihtiyaçları karşılayabilecek ve profesyonel bir resmi ortaya çıkartabilecek kadar etkilidir. Bu kadar büyük etkiye sahip olmasının sebebiyse 6,8,10 ve 12 uçlu fırçalara sahip olmasıdır. Resim fırçaları birçok profesyonel çizimci tarafından set olarak kullanılmaktadır. Bu kadar büyük eserlerin ortaya çıkmasını sağlayan fırçaların ucu doğru kullanıldığında etkili bir sanat eseri ortaya çıkacaktır.

 

Hangi Fırça Nerede Kullanılmalıdır?

 

 

İnce uçlu fırçalar genellikle arka planda yer alan renklendirme için kullanılmaktadır. Ortalar ise iç kısımda bulunan renklendirme için kullanılır. Kalın uçlu fırçalar ise boş kalan büyük yerleri doldurmak amacıyla üretilmiştir. Ofishobi sitesinde bu ürünler set olarak veya tek olarak satışa sunulmuştur. 2 TL'ye bile fırça bulunabilmektedir. Ofishobi müşterilerine en yüksek kaliteyi sunabilmek ve en uygun fiyatlarla alışveriş yapmalarını sağlayabilmek için gerekli tüm çalışmalarını ortaya koymuştur. Site içerisinde yer alan Fırça Fanart Academy 510 No:4 ürünü tüm resim çizimlerine uyumluluk göstermektedir. Aynı zamanda ürünle tüm profesyonel resim çizimleri gerçekleştirebilmektedir. Her fırçanın kullanım yeri farklıdır ve buna özen gösterilmesi gerekir.

 

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.