Okul Çantası Analizi

03-08-2018 16:03
Okul Çantası Analizi

Okul Çantası Analizi

 

Sadece öğrencilerin değil anne ve babaların da merakla bekledikleri okul döneminin en önemli yardımcıları olan okul çantaları, sayısız seçenekle herkesi kendine hayran bırakmayı başarır. Çantayla takım olarak hazırlanan; kalemlikler, beslenme kutuları, suluklar ve evrak dosyaları kırtasiye alışverişinin en can alıcı parçaları olarak görülebilir.

 

Her yaş grubu ve ihtiyaca özel olarak tasarlanan sırt, çekmeli veya omuzdan asılan modeller öğrencilerin beğenisine göre şekillenir. Özellikle küçük yaş grupları için özenle hazırlanan karakterli modeller, okula gitme heyecanının eğlenceye, isteğe ve keyfe dönmesinde en büyük yardımcıdır.

 

Çocuk Sağlığıyla Uyumlu Çanta Modelleri

 

 

Sağlık açısından bakıldığı zaman kullanışlı ve güvenilir modeller tercih ederek, bütün bir yıl boyunca çocukların kendi eşyalarını taşımalarına imkan tanınabilir. Ekstra bölmeleri, taşıma alternatifleri ve açılır kapanır gözleriyle ufak eşyaların bile özenle korunmasını sağlayan tasarımlar sayesinde kız ve erkek çocukların beğenilerine uygun modeller seçerek okul sevgisi küçük yaşlardan itibaren aşılanabilir.

 

Anaokulu yıllarından başlayan çanta ihtiyacına özel olarak hazırlanan zengin koleksiyonlar, farklı ve yaratıcı aksesuar seçenekleriyle zenginleştirilerek kullanım kolaylığı sağlanırken, eğlenceli karakterler eşliğinde renklenen ürünler sayesinde, kişisel alışkanlıkların en iyi şekilde karşılanması sağlanabilir.

 

Okul Çantası Seçerken Dikkat Edilmesi Gerekenler

 

 

Kullanıcının vücut özelliklerine ve ihtiyaca uygun büyüklükteki çantalarda sağlamlık ve güven en çok dikkat edilmesi gereken konular arasında gösterilebilir. Sırta asılacak modellerde çift askı olması veya sırta değen bölümlerin yumuşak malzemelerle desteklenmesi kullanım kolaylığının yanı sıra uzun süreli kullanım için de önemlidir.

 

Boş ağırlığı hafif olan modeller her zaman tercih edilmelidir. Çocuğun ihtiyacına uygun olarak seçilmesi gereken bölme sayısı ve işlevsellik dış görünümden daha önemli detaylar arasında görülmelidir. Su geçirmeyen özelliğe sahip kumaşlar veya kaplamalar çantaların dört mevsim kullanılmasına imkan sağlar. Fermuarlı olan modellerin kolay bozulmayacak kalitedeki malzemelerle hazırlanmış olması her açıdan önemlidir.

 

Okul çantalarıseçilirken çocukların tercihleri de göz önünde tutulmalıdır. Çocuğun okula nasıl gidip geldiği de çanta seçiminde etkili bir kriterdir. Yaş ilerledikçe seçilecek çantalardaki renk ve desenlerin yanı sıra bölme sayılarında da farklılıklar ön plana alınabilir. Çantanın kullanım ömrü fiyat belirlenirken dikkate alınacak en önemli kriterdir.

 

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.