Özel Boya Kalemleri Zig!

13-07-2018 13:06
Özel Boya Kalemleri Zig!

Özel Boya Kalemleri Zig!

 

Genel olarak boya kalemleri markör kalemleri, t- shirt kalemi, uçlu kalem, para kontrol kalemi, asetat kalemi, fosforlu kalem, kurşun kalem, tükenmez kalem, keçe uçlu kalem ve pilot kalem gibi çeşitlerde bulunabilir.

 

Roller ve Tükenmez Kalemler

 

 

Görünüm olarak tükenmez kaleme benzeyen bu kalemler yazı alanında dolma kalem şeklinde yazacaktır. Bastırmadan yazılması gerekli olmakta ve yazı yazmak için illaki sert zeminler olmasına gerek olmamaktadır. Roller kalemlerin hem uç, hem de kartuş kısımları değiştirilebiliyor. Dış hazne çelikten üretilmekte ve bu alanın sağlam olması oldukça önemlidir. Her alanda kullanılabilecek bu kullanışlı kalemlerin yanında tükenmez kalemlerde ekonomik özellikleri ile tercih edilebilir. İçerisindeki mürekkebi uzun süre dayanabilir. Mavi, çim yeşili, turuncu, gümüş, kırmızı, siyah, mor gibi renk tonlarında olan roller kalemlerin yanında tükenmez kalemler kırmızı, siyah ve mavi renkleri daha çok kullanılmaktadır.

 

Zig Teknik Çizim Kalemleri

 

 

Clean Color Zig kalemlerde farklı tonlarda kalemler bulabilirsiniz. Bunlar arasında sarı, mavi, kahve, metalik, kırmızı, yeşil ve siyah tonlar bulunuyor. Su bazlı mürekkep içeren bu kalemler illüstrasyon, grafik sanatçıları, çizim ve zengin renk seçimleri içermektedir. Tekli olarak bulabileceğiniz bu kalemleri setler halinde de satın alabilirsiniz.

 

Laundry kalemler ise su ile silinen çamaşır kalemidir. Dikişler ve kumaşlarda geçici olarak işaretlemek için kullanılmaktadır. Su bazlı pigmentlerinin yanında kokusuz olan boya kalemleri suda çözülmektedir. Su ile kolayca silinen dikişlerde ve çamaşırlarda geçici olarak işaretlemede kullanılan bu kalemlerin uç kalınlığı 0,7 mm olmaktadır. 10 ya da 14 gün içerisinde kendiliğinden uçmaktadır.

 

Brushables kalemler ise fırça uçlu kalemlerdir. Tek kalemde aynı rengin iki tonu kullanılabiliyor. Bir ucunda temel renkler olurken diğer ucunda ise bu rengin yüzde 50 daha açık tonu kullanılmaktadır. Bu şekilde renk katmanları oluşmakta ve gölgeleme yapılmaktadır. Renk geçişleri içine kullanılabilir. Moda tasarımcıları, mimarlar, grafikerler ürün tasarımlarında karikatürlerde ve illüstrasyonlarda bu kalemleri kullanabiliyor. Özellikle silikon mühürle baskı yapılırken renk tonlaması yapmak için kullanılan su bazlı bu kalemler kokusuz pigment mürekkepler içermektedir. Bunların yanı sıra ışık hassaslığı da yüksek olmaktadır.

 

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.