Rengarenk Okul Malzemeleri Ofishobi'de

13-07-2018 12:20
Rengarenk Okul Malzemeleri Ofishobi'de

Rengarenk Okul Malzemeleri Ofishobi'de

 

Okul Defterleri

 

Ofis defterlerinden ve diğer defter çeşitlerinden farklı ölçülere ve içeriklere sahip olan defter çeşitleri okul malzemeleri kapsamında ele alınan ve sipariş verilen gereçler arasında bulunuyor. Hemen hemen her derse özel defter çeşidi bulmak mümkün. Bunun belirleyici unsuru olarak dersin işleyiş türü ve öğretmenlerin isteği de baz alınmakta. Spiralli defterler artık her yaştaki öğrencinin sıklıkla kullandığı, son derece nitelikli defterler.

 

Spiralli olması sayesinde çanta ve klasör gibi taşıyıcıların içerisine çok daha rahat bir şekilde sığıyor. Yine de tercih edenler için nakışlı ve dikişli defterler de mevcut. Müzik derslerinde notaların daha hızlı ve görünür bir şekilde yazılmasını ön ayak olan müzik defterleri de bu alanda satın alınabilecek ürünler arasında yer alıyor. Kara kalem ve diğer türde resimlerin çizilmesi için özel ölçülerde üretilen resim defterleri de öğrenciler ve ebeveynleri tarafından satın alınan defterler arasında. Uzun yıllar önce hayatımıza girmiş olan güzel yazı defterleri de özel baskılı kapakları ve sayfa sayısındaki farklılıkları ile satışta olan alternatif defterler.

 

Resim Malzemeleri

 

 

En çok malzemeye ihtiyaç duyan derslerin başında hiç kuşku yok ki resim dersi geliyor. Resim dersine tam teşekküllü ve eksiksiz bir şekilde girmek için okul malzemeleri ve eşyalarını temin etmek her öğrenciye düşen ödev ve sorumluluklar arasında gösterilebilir. Çizilen resme göre öğretmenler tarafından talep edilen boyalara ek olarak keçeli kalemler her derste kullanılabilecek çok yönlü ürünler olarak popüler bir şekilde satılıyor. Keçeli kalemleri önemli yerlerin altını çizmekte kullanan öğrenciler aynı zamanda bir paragraf ya da metin sorusuna okurken de aynı kalemleri motivasyon arttırmak maksadı ile değerlendirebiliyorlar.

 

Okullarda kullanılmakta olan sulu, guaj ve kuru boyalar ise genellikle 6'lı ya da 12'li paketler halinde satışa çıkarılıyor. Resim dersinin yardımcı gereçleri arasında ise resim çantası yer alıyor. Dikdörtgen biçimindeki bu çantalarda yapılan resimleri, resim defterlerini ve boyamalarını taşımak çok daha pratik unsurlarla kolay hale getirilmiş oluyor. Siyah ve beyaz gibi renk seçenekleri mevcut. Boyaların bulaşmaması için özel olarak imal edilmiş önlükler de son iki yıl içerisinde aktif olarak satın alınan yardımcı gereçler arasında.

 

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.