Sanatsal Malzemeler Hakkında Her Şey

26-07-2018 17:48
Sanatsal Malzemeler Hakkında Her Şey

Sanatsal Malzemeler Hakkında Her Şey

 

Fırça ve Spatula Ürünleri

 

            Fırça ve spatula ürünleri sanatsal malzemeler kategorisinde yer alan ilk ürünler. Genel olarak boya çeşidine göre seçilmekte olan fırça ve spatula ürünleri kimi kampanyalarda her ikisi ürünü de içerisine alacak şekilde setler halinde satılıyor.

 

 Sanatsal Boyalar ve Ürün Özellikleri

 

            Boyalar sanatsal malzemeler alanında çokça ilgilenen ve siparişi verilen ürünler. Resim sanatı ile amatör ya da profesyonel olarak ilgilenen herkes en az bir çeşit boya malzemesi temin ederek çalışmalarına aktif olarak devam edebiliyorlar. Akralik boyalar ilk boya türleri arasında gösterilebilir. Özel kaplarında satışa çıkarılan akrilik boyalar genel olarak 500 gramlık ölçüleriyle alıcılara iletiliyor. Sarı ve mavi gibi ana renklerin yanı sıra gümüş ve altın adıyla lanse edilen ara renkler de akrilik boyaların çeşitleri arasında.

 

            Canlı ve mat görünümleri ile birlikte resim sanatına olumlu yönde etki eden bu boya türlerine çeşitli indirimler ve kampanyalardan faydalanarak sahip olmak da ek avantajlar arasında. Guaj boyalar da kullanılan diğer sanatsal boyalar içerisinde bulunuyor. 6'lı ve 12'li paketler halinde satılan guaj boyalar genellikle ilköğretim ve lise çağındaki öğrencilerin resim derslerinde en sık oranda kullandıkları boya olma özelliğini de koruyor. Kullanıldığı resimlere ayrı bir hava ve canlılık ögesi katmakta olan guaj boyalar on yıllardır olduğu gibi günümüzde de en çok tercih edilen boya ürünlerinin başında geliyor. Kuru ve parmak boyalar son derece uygun fiyatları ile birlikte hiçbir bütçeyi ve cebi zorlamayan sanatsal ürünler kapsamında değerlendirilebilir.

 

            Özellikle küçük çocukların ilk resim çalışmalarında tercih edilen bu boyalar diğer kalem boylarında ve ebatlarında olması nedeniyle kolay tutulma özelliğini de içeriyor. Seramik ve cam boyalar profesyonel olarak seramik sanatı ile uğraşan sanatçıların kullandıkları boya türü. Cam kontürler halinde satılan bu boyalar çeşitli renkleri bünyesinde barındırıyor. Talepleri bu yönde olanlar için seramik başlangıç setleri de kampanyalı fiyatları ile birlikte satışa çıkarılmakta. Son olarak ebru boyaları da türün meraklıları için raflardaki yerini almaya devam ediyor. Metalik bakır ve metalik altın gibi özgün renk içerikleri ebru sanatına özel olarak imal edilmekte.

 

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.